Oddsen Logo
Bet365 Odds

Sportsregler

Sports Sportsregler Betsafe

sportsregler

Informasjon om generelle regler og vilkår, spilltyper og sportsregler.

1. REGLER FOR VÅR SPORTSBOOK

Reglene og reguleringene er delt inn i ”Generelle” og ”Kategorier” for å gjøre forståelsen av innholdet lettere. Både ”Generelle” og ”Kategorier” refereres til som ”Regler og vilkår”. Det er viktig at du gjør deg kjent med disse ”Regler og vilkår”. I tillegg til disse regler og vilkår, er det egne Event/Spesialregler for Markeder som du kan finne under Events og Markeder på hjemmesiden som er en del av disse regler og vilkår.

Regler og vilkår er en del av avtalen mellom deg og oss. Regler og vilkår skal gjelde og all definisjon fra disse regler og vilkår skal gjelde for disse reglene og reguleringen.

Hvis det er uoverensstemmelse mellom den engelske originalversjonen og den oversatte versjonen er det den engelske versjonen som gjelder.

Odds, live streaming og live betting – Spill nå!

2. GENERELLE REGLER

Betsafe vil forsøke å stenge en event, f. eks gjøre opp marked, så snart som mulig etter at eventen er ferdig, men gir ingen garantier for maksimal forsinkelsestid.

Vennligst sjekk din kupong før du bekrefter ditt spill. Vi kansellerer ikke spill som er satt ved uhell.

I en uoverensstemmelse mellom ”Regler og vilkår” og reglene i samsvarsavtalen for kunder er det følgende prioritert reglene skal gjelde. (1 overstyrer 2 & 3 etc.):

a. Event/Spesialregler for marked
b. Regler og reguleringer
c. Regler og vilkår

3. AVBRUTTE EVENTER

I tilfelle en event avbrytes skal nåværende resultat da eventen ble stoppet telle hvis minstekravet for den aktuelle sporten er oppfylt eller at det opereres med et offisielt resultat innen en tidsgrense på 36 timer. Markedene på eventen som allerede er avgjort er gyldige, for eksempel et pausespill i en kamp hvor andre omgang avbrytes. Alle andre spill på eventen blir satt til 1.00 i odds.

4. KANSELLERINGER

Alle relaterte spill til kansellerte eventer avbrytes, og innsatsen overføres tilbake til involverte parter. Multispill regnes ut på nytt uten den kansellerte eventen.

5. ENDRING AV SPILLESTED

Bare hvis det opprinnelige bortelaget får flyttet kampen til den respektive hjemmebanen vil relaterte spill bli satt ugyldige. Hvis eventen flyttes til en annen arena vil spillet bestå. Regelen vil bare gjelde hvor en av partene har en hjemmebane.

6. DØDT LØP

I tilfellet to eller flere deltagere i en event erklæres vinnere, vil oddsen på deltagerne bli fordelt på antall deltagere i den aktuelle trekningen.

7. AVLYST STEVNE

I tilfellet en deltager ikke stiller opp som oppsatt, vil alle relaterte spill bestå hvis ikke eventen avlyses. Eksempel: Hvis Usain Bolt ikke møte opp i VM, vil spill på Usain Bolt som vinner bestå.

8. UTSATTE EVENTER

Et spill avbrytes hvis en kamp kanselleres eller blir utsatt og hvor kampen ikke finner sted innen 36 timer etter opprinnelig spillestart; eller innenfor 12 timer for Baseballkamper. Regelen gjelder ikke for tennis.

Klikk herOddsen Tags:


Topp Sportbook:

Bet365 Odds Unibet Odds Betsafe Odds Comeon Odds Betfair Odds

Oddsen Bonus:

Betsson Unibet Nordicbet Sportbet Betsson

Anbefalt Oddsen:

Bet356


Oddsen Innskuddsmetoder:

Innskuddsmetoder