Oddsen Logo
Bet365 Odds

Liveoddstilbud – Champions League-finale

Liveoddstilbud – Champions League-finale: Barcelona v Juventus

bet365 barcelona juventus

Juventus møter Barcelona i Champions League-finalen i Berlin lørdag 6. juni, og vi har et fantastisk Liveoddstilbud for å øke spenningen.

Plassér et pre-match spill på kampen Juventus v Barcelona, og vi vil gi deg et risikofritt Liveoddsspill til den samme innsatsen, på denne storkampen.

Spill på Juventus v Barcelona
For å kvalifisere for et risikofritt Liveoddsspill: Bare plassér et spill før avspark – og når kampen starter: Plassér et spill til på et hvilket som helst annet marked. Om ditt FØRSTE Liveoddsspill taper, vil vi refundere innsatsen i dette spillet, opp til den samme verdien som innsatsen i ditt største pre-match spill (maksimal tilbakebetaling 250 kr*).

Der mer enn ett Liveoddsspill er plassert på den samme spillekupongen, vil det risikofrie spillet bli bedømt å være det første som er på spillkupongen. Alle spill må betales for og plasseres på vanlig måte, og spill som helt eller delvis har blitt avsluttet tidlig, er ekskludert fra dette tilbudet.

Som alltid er det mye å velge mellom, med over 70 Liveoddsmarkeder tilgjengelig gjennom kampen; inkludert Neste mål, Totalt antall mål, Antall hjørnespark, Pauseresultat, Resultat etter fulltid, og mye mer.

Med et stort utvalg pre-match og Liveoddsmarkeder, samt et fantastisk Liveoddstilbud, er bet365 stedet for alle dine spill på fotball.

*eller tilsvarende i annen valuta

Spilleautomater på nett gratis her: http://www.spilleautomaterpanett.com/spilleautomater-pa-nett-gratis/

Regler & vilkår

Dette tilbudet gjelder for spill plassert på Champions League-kampen Juventus v Barcelona, som spilles lørdag 6. juni 2015.
Verdien på ditt risikofrie spill, vil være lik innsatsen i ditt største pre-match singelspill, plassert på Champions League-kampen Juventus v Barcelona, som spilles lørdag 6. juni, opp til maksimalt 250 kr*. Pre-match spill som helt eller delvis avsluttes tidlig, vil ikke kvalifisere for tilbudet, uansett om det ble avsluttet før kampen, eller som Liveodds. Det største, pre-match spillet som ikke har blitt helt eller delvis avsluttet tidlig, vil kvalifisere (opp til 250 kr*).

Det risikofrie spillet vil bedømmes å være ditt første singelspill, plassert som Liveodds på Champions League-kampen Juventus v Barcelona, som spilles lørdag 6. juni 2015. Om ditt første, enkle Liveoddsspill helt eller delvis avsluttes tidlig, vil du ikke lenger kunne delta dette tilbudet.
Merk at “pre-match” er definert som spill plassert før avspark i Champions League-kampen Juventus v Barcelona, som spilles lørdag 6. juni 2015, og at “Liveodds” er definert som alle spill som plasseres etter avspark.

Både pre-match og Liveoddsspill må betales på vanlig måte. Hvis ditt risikofrie spill taper, vil din innsats bli refundert til kontoen din, innen to timer etter at kampen har tatt slutt. Maksimum risikofritt spill per kunde er: 250 kr*.

Der hvor mer enn ett Liveoddsspill er plassert på samme spillekupong, vil det som er først på kupongen regnes som det risikofrie spillet.
I tilfeller der vilkår for tilbudet har blitt brutt, eller der det kan bevises at en kunde eller kundegruppe, som på grunn av forbedret utbytte via åpningsbonusen, økte utbetalinger, gratisspill, risikofrie spill, eller andre tilbud, har brukt tilbudet til å plassere et eller flere veddemål der de er garantert å motta en gevinst uavhengig av spillets resultat, vil bet365 forbeholde seg retten til å ta tilbake bonusaspektet fra slike tilbudet og enten gjøre opp veddemålet til riktig odds eller ugyldiggjøre gratisspill, risikofrie spill eller spill der bonuspenger har blitt brukt som innsats. I tillegg vil bet365 forbeholde seg retten til å kunne belaste kunden med en avgift på opptil samme verdi som innskuddsbonusen, gratisspill, risikofrie spill eller andre utbetalinger for å dekke administrative kostnader. Vi forbeholder oss også retten til å kunne be kunder om å forsørge oss med tilstrekkelig med informasjon slik at vi er sikre på kundenes identitet før vi krediterer eventuelle bonuser, gratisspill, risikofrie spill eller tilbud til deres konto.

Alle kundetilbud er begrenset til en person, en familie, en husholdningsadresse, en e-postadresse, ett telefonnummer, samme kontonummer (f.eks debit-/kredittkort eller neteller) og en delt datamaskin, f.eks på offentlig bibliotek eller arbeidsplass. Vi forbeholder oss retten til å trekke tilbake alle tilbud til kunder eller kundegrupper når vi ønsker etter eget skjønn. Tilbud gjelder bare for kunder som har foretatt innskudd til bet365.

Spill med oss og få opp til 1.000 kr. velkomstbonus. Spil trygt. Spill nå!
bet365 forbeholder seg retten til å avbryte, endre, ta tilbake eller nekte kunder tilbudet.

Innbyggere i følgende land er ikke kvalifisert for dette tilbudet: Armenia, Bulgaria, Georgia, Hviterussland, Italia, Kasakhstan, Kina, Kroatia, Latvia, Litauen, Makedonia, Moldova, Polen, Portugal, Romania, Russland, Serbia, Slovakia, Slovenia, Taiwan, Tsjekkia, Ukraina, Ungarn, Usbekistan, Vietnam.
Alle tilbud fra bet365 er ment for rekreasjonsspillere og bet365 kan etter eget skjønn begrense enhver kundes tilgang til alle aspekter eller deler av våre tilbud.Oddsen Tags:


Topp Sportbook:

Bet365 Odds Unibet Odds Betsafe Odds Comeon Odds Betfair Odds

Oddsen Bonus:

Betsson Unibet Nordicbet Sportbet Betsson

Anbefalt Oddsen:

Bet356


Oddsen Innskuddsmetoder:

Innskuddsmetoder