Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /homepages/39/d404390671/htdocs/oddsen.org/wp-includes/post-template.php on line 284

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /homepages/39/d404390671/htdocs/oddsen.org/wp-includes/post-template.php on line 284

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /homepages/39/d404390671/htdocs/oddsen.org/wp-includes/post-template.php on line 284
Oddsen Logo
Bet365 Odds

Betfair Sport

Betfair Sport

Bookmakeren Betfair, grunnlagt så tidlig som i 2000, tilbyr en lang rekke produkter og spilltjenester. Blant disse har vi den berømte exchange eller tippebørs, som gjør Betfair til et referansepunkt for alle spillere, denne tjenesten styres fra avdelingen i Storbritannia.

De andre plattformene med sportstipping hos Betfair inkluderer en bookmakertjeneste med sete på Malta som inkluderer i produkter som pokerspill, kasino en lang rekke spill med exchange-modusen.

Det sterke kortet til dette nettstedet er oddsen på nesten alle sportsbegivenheter, men også en rekke former for spesialtipping og et utrolig utvalg i spill. Bare med Betfair er det mulig å satse penger på om en begivenhet kommer til å finne sted eller ikke, i dette tilfellet setter man seg i bankens sted og blir en virkelig bookmaker som velger og foreslår egne odds basert på egen sports- eller økonomikunnskap.

Denne teknologien på Betfair er beskyttet av copyright som selskapet er eneeier til, og hvis patent er under godkjenning i forskjellige lovgivninger.

Betfair Norge

Betfair sport fakta

  • Første innbetaling bonus: 200 kr. Gratisspill
  • Flashversjon: Ja
  • Regulerende myndighed: “Lisensen” er utgitt av Lotteries and Gaming Authority (“LGA”).
  • Support: norge@betfair.com
  • Innbetalingsmetoder: Visa, Visa Electron, MasterCard, Maestro, Neteller, Moneybookers, ClickandBuy, Bank Transfer, Citadel
  • Språk: Norsk og flere andre språk
  • Godkjente valutaer: EUR, NOK
Betfair Mobile

Betfair bonus: 200 kr. Gratisspill! Klikk her!

Betfair er en noe annerledes bookmaker, her spiller du ikke mot huset men mot andre spillere. Dette gir deg en høyere odds i alle tilfellere, og muligheten til å kjøpe deg inn og ut av spill for å begrense tap. Betfair har eksistert lenge og har en enorm kundemasse som sørger for at det er masse liv hele tiden, samtidig har de hatt en økning helt siden lansering som er helt unik. De har et konsept som taler for seg, ettersom du spiller mot andre kunder er det du som bestemmer hvilken odds det skal være.

Du kan velge å legge et spill slik som du er vant til ved å kjøpe en tippekupong, eller du kan velge å selge en kupong. Dette betyr at det er du som er bookmakeren og velger til hvilken odds du vil selge kampen/begivenheten til. Betfair har sitt hovedkontor i UK, men har også kontorer rundtomkring som foreksempel på Malta. De har en rask og presis support som du som kunde kan ha nytte av om du skulle ha spørsmål.

Spill Betfair Sport nå

Betfair har også de raskeste utbetalingssystemene du kan finne.
Noe som selvsagt er gode nyheter for de ønsker pengene de har tjent kjapt og problemfritt.

Betfair har fått flere utmerkelser, med Queen’s Awards for Enterprise innenfor innovasjon som den største. Queen’s Awards er Storbritannias høyeste utmerkelse innenfor forretningslivet.

Kortopplysningene dine blir kryptert og kun sendt en gang over Internett. kun når du registrerer kortet ditt. Kortopplysningene dine forblir kryptert og blir lagret på Betfairs servere.

Klikk her for å gå til Betfair Sport
Topp Sportbook:

Bet365 Odds Unibet Odds Betsafe Odds Comeon Odds Betfair Odds

Oddsen Bonus:

Betsson Unibet Nordicbet Sportbet Betsson

Anbefalt Oddsen:

Bet356


Oddsen Innskuddsmetoder:

Innskuddsmetoder